Plechy na pečení baget jsou navrženy pro rovnoměrné pečení v profesionálních pekárnách. Vyrobené z kvalitních materiálů, zajišťují optimální distribuci tepla a odolnost vůči vysokým teplotám. Pro pečení jiných druhů pečiva jsou určeny pekařské plechy.
Podívejte se na fotografie plechů přímo v profesionálních provozech.
Popis
Typ produktu
Plechy na bagety nabízíme v různých velikostech, s různými druhy okrajů a tloušťkami. Nejběžnějšími materiály jsou AlMg3, AlMn a nerez. Plechy mohou být perforované s otvory o velikosti 1,8-5 mm nebo neperforované. Dodáváme je nýtované nebo svařované s ostrými či zaoblenými rohy na hliníkovém rámu. Nabízíme i repasování povlaků již používaných bagetových plechů.
Specifikace
Rozměry
Velikost perforace: 1,8 mm
Standardní šířka vlny: 60 mm
Standardní výška vlny: 25 mm
Standardní rozměry:
600 x 400 mm
650 x 530 mm
780 x 580 mm
800 x 600 mm
980 x 580 mm
Kromě toho vyrobíme i jakýkoliv jiný rozměr bagetového plechu přímo na míru.